Rüyada sarı tarak görmek

Rüyada sarı tarak görmek iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına delalettir.

Rüyada sarı tarak gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar ya da işler iniş çıkışlı bir seyir izleyebilir.

Rüyada sarı tarak görmek zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına yorulur.

Rüyada beyaz tarak görmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına inanılır.

Rüyada yeni tarak görmek insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada saç ve tarak görmek boş yere korku duyulacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine tabir olunur.

Rüyada saçlı tarak görmek hem de işinde söz sahibi olacağına, ticaretinin hızlanacağına inanılır.

Rüyada saç tarağı görmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski tarak görmek başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine rivayet eder.

Rüyada tarak kırıldığını görmek engellerin ortadan kalkacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments