Rüyada eski tarak görmek

Rüyada eski tarak görmek uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, anlaşmazlıkların biteceğine, dertlerine derman bulacağına tabir olunur.

Rüyada eski tarak gördüyseniz:

  • Yalnız bir erkekseniz gözünüze kestirdiğiniz kadını elde edebilirsiniz.

Rüyada eski tarak görmek hedeflerini tutturmayı başaracağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok tarak görmek iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına delalettir.

Rüyada birinden tarak aldığını görmek maddi yükümlülüklerin azalacağına, işveren koltuğunda oturacağına yorulur.

Rüyada kirli tarak görmek eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına işarettir.

Rüyada başkasının tarağıyla saç taramak para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarak kaybetmek huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinden tarak almak her yönden mutlu ve başarılı olmaya, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına inanılır.

Rüyada ölüden tarak almak ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments