Rüyada sarılı parmak

Rüyada sarılı parmak huzura ve mutluluğa kavuşacağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, eski bir davanın tekrar açılacağına alamet eder.

Rüyada sarılı parmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, toplum içindeki duruşunuzu veya kariyerinizi ilgilendiren konularda sürprizlerle karşılaşabilir veya sürpriz çıkışlar yapabilirsiniz.

Rüyada sarı pardesü görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı pardesü giymek kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına delalettir.

Rüyada sarılı parmak işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parmak çıkması görmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma yorulmaktadır.

Rüyada parmakta kurt görmek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada alyansı parmaktan çıkarmak evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine tabir olunur.

Rüyada parmağından iğne vurulmak sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, yokluğa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin parmağında yüzük görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments