Rüyada sarı pardesü görmek

Rüyada sarı pardesü görmek tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına inanılır.

Rüyada sarı pardesü gördüyseniz:

  • Yoksa içinden çok zor çıkılabilecek sorunlarla karşıkarşıya kalabilirsiniz.

Rüyada sarı pardesü giymek hastalıklarının azalacağına, başına uğursuz olayların geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı pardesü görmek eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sarılı parmak üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına yorulur.

Rüyada kendini altı parmaklı görmek daha güçlü hale geleceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir parmakta iki tırnak görmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine alamet eder.

Rüyada parmak ısırıp koparmak ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin parmağında yüzük görmek büyük üzüntülere sebep olacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine inanılır.

Rüyada parmak görmek göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments