Rüyada sel basması görmek

Rüyada sel basması görmek evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına tabir olunur.

Rüyada sel basması gördüyseniz:

  • Kriz zamanlarında akıl danışmak için zaman kaybetmeden kendi içinizden gelen yolu tercih etmelisiniz.

Rüyada sel basmasını görmek tabiri caizse can bulacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada sel basması görmek borçlarını ödemekte zorlanacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çamura basmamak yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada basma görmek kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, üzüleceğine, ağlayacağına işaret eder.

Rüyada evin su basması görmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, rüya sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada karabasan basması görmek harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına alamet eder.

Rüyada eve su basmasını görmek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada eve su basması görmek iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments