Rüyada sel basmasını görmek

Rüyada sel basmasını görmek çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, konforundan da ödün vereceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine yorulur.

Rüyada sel basmasını gördüyseniz:

  • Sizin için en kötü durum kararsızlıktırBeklenmedik tesadüfler güzel sonuçlar getirebilir.

Rüyada sel basmasını görmek ailesiyle beraber uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine yorulur.

Rüyada sel basması görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada evi böcek basması görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama delalettir.

Rüyada basma etek giymek aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına alamet eder.

Rüyada karabasan basması görmek ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına inanılır.

Rüyada ayakları yere basmamak verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına işarettir.

Rüyada basma yaprak görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine inanılır.

Rüyada basma elbise giymek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments