Rüyada sevdiği kimseyi görmek

Rüyada sevdiği kimseyi görmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak zarar edeceğine, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, işindeki verimliliğinin düşeceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kimseyi gördüyseniz:

  • Hak ettiğinizden azına razı olmayın.

Rüyada sevdiği kimseyi görmek işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına delalettir.

Rüyada kimsesiz bebek emzirmek kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada bir kimsenin düştüğünü görmek rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına delalettir.

Rüyada ölmüş kimseyi öpmek maddi konuların ferahlığa çıkacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kimseye yardım etmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Rüyada bir kimsenin avret yerini görmek mal veya dünyalığına gelecek zarara, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kimseyi aramak yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada gelinlik giyen kimse görmek yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, başının da önüne eğilmesine neden olacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments