Rüyada sevdiğine dokunmak

Rüyada sevdiğine dokunmak daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, iflas edeceğine, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğine dokunmak gördüyseniz:

  • Ciddiye almayı hiç aklınıza getirmediğiniz bir ilişki aniden sizin için çok değerli hale gelebilir.

Rüyada sevdiğin kişiye dokunmak üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, ilerleyemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin dokunduğunu görmek iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğine dokunmak yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin erkeğe dokunmak rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin yüzüne dokunmak ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin allah tarafından kendisine nasip edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği insana dokunmak borca batacağına, özlemelerin son bulacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin eline dokunmak hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin yanağına dokunmak iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments