Rüyada sevdiğin kişiye dokunmak

Rüyada sevdiğin kişiye dokunmak ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiye dokunmak gördüyseniz:

  • Maddi konuların dikkatle ele alınması gerekiyor.

Rüyada sevdiğin kişiye dokunmak ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişiye dokunmak elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin yüzüne dokunmak yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, başarıya giden yolların açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği insana dokunmak iş sahibi olunacağına, güçten düşeceğine, yorulacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin yüzüne dokunmak sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin dokunduğunu görmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğine dokunmak kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin yanağına dokunmak eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments