Rüyada sevdiğine tokat atmak

Rüyada sevdiğine tokat atmak ulvi kimse haline geleceğine, hastalıkların uzak duracağına, yeni işlere gireceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, çok büyük kazanç sağlanacağına delalettir.

Rüyada sevdiğine tokat atmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.

Rüyada sevdiği birine tokat atmak yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, malından ve parasından kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiye tokat atmak insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, huzur ve mutluluk bulacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğine tokat atmak kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin birine tokat atmak sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına alamet eder.

Rüyada gelinine tokat atmak bir dediğini iki etmeyeceğine, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına inanılır.

Rüyada birisine tokat atmak yaşamın güzelliklerle dolacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kadına tokat atmak rahatının ve sağlığının bozulacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliye tokat atmak çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, sevineceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments