Rüyada şişman birini dövmek

Rüyada şişman birini dövmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, karısının çok mutlu olacağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, eşiyle bahtiyar olacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şişman birini dövmek gördüyseniz:

  • Sert tepkiler verseniz de, dürüstlüğü elden bırakmamalısınız.

Rüyada şişman birini dövmek nahoş sözler işiteceğine, asla harama bulaşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızını şişmanlamış görmek konfor içinde olacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada tanıdığın birini şişmanlamış görmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine işaret eder.

Rüyada birini çok şişman görmek attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada şişman kadın ve erkek görmek kader çarkının kişiden yana döneceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet eder.

Rüyada zayıf birini şişmanlamış görmek işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini şişmanlamış görmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada şişman fare görmek bazı pişmanlıklar yaşayacağına, onların başarıları ile gururlanacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments