Rüyada sevdiğinin ayağının kırıldığını görmek

Rüyada sevdiğinin ayağının kırıldığını görmek geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların allah katında affedileceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, elindekini de bitireceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, korkularının sona ereceğine, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin ayağının kırıldığını gördüyseniz:

  • Karşı cinsle ilgili gerilimli olaylar yaşayabilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin ayağının kırıldığını görmek yakın zamanda rahat edeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına işarettir.

Rüyada eşinin ayağının kırıldığını görmek gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi ayağının kırıldığını görmek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayağı kırılmak projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, dünya hayatında ve ahirette mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada kırılmış ayak görmek arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayağı kırılmış at görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada ayak kırılmasını görmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına işaret eder.

Rüyada ayak parmağı kırılmak bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments