Rüyada sevdiğinin kokusunu içine çekmek

Rüyada sevdiğinin kokusunu içine çekmek başarısının ve kazancının sürekli olacağına, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, geçiminin yerinde olacağına, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rahatlık ve ferahlık bulacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin kokusunu içine çekmek gördüyseniz:

  • Durmanız veya beklemeniz içinse, hiçbir neden yok gibi duruyor.

Rüyada sevdiğinin kokusunu içine çekmek herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada birinin kokusunu içine çekmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin kokusunu duymak hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğinin kokusunu hissetmek işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin kokusunu duymak arabalara ve topraklara sahip olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada sevdiğinin kokusunu almak kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, inancını bir kenara atacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinle fotoğraf çekmek yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin fotoğrafını çekmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments