Rüyada sevdiğinin kokusunu almak

Rüyada sevdiğinin kokusunu almak kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin kokusunu almak gördüyseniz:

  • Evinizi ya da işinizi terk etmeniz veya yer değişiklikleri yaşamanız olasıdır.

Rüyada sevdiğin kişinin kokusunu duymak bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin kokusunu hissetmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinin kokusunu içine çekmek iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinin kokusunu duymak kazancının günden güne arttıracağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin kokusunu almak gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına yorulur.

Rüyada parfüm kokusu almak gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına delalettir.

Rüyada hoş koku görmek vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, kazancının yerine gelmesine alamet eder.

Rüyada rakı kokusu almak çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments