Rüyada sevdiğinin kör olduğunu görmek

Rüyada sevdiğinin kör olduğunu görmek iş kaybı yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kısmetlerinin kapanacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, kişinin rahat nefes alacağına, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin kör olduğunu gördüyseniz:

  • Kafalar karışabilir, unutkanlık veya dikkatsizlik türünde durumlarla uğraşmamız gerekebilir.

Rüyada sevdiğinin kör olduğunu görmek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada sevdiğini kör görmek hayırlı insanlar ile tanışılacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözünün kör olduğunu görmek sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada kör bir kıza yardım etmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, inancını bir kenara atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kör göz görmek tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, geçmişi unutup geleceğine tabir olunur.

Rüyada kör görmek araba alınacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine tabir olunur.

Rüyada kör gözlü birini görmek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kör kedi görmek dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, yalnız hissetmeye tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments