Rüyada ayakta fazla parmak görmek

Rüyada ayakta fazla parmak görmek çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, adının yayılacağına, umutsuz olacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada ayakta fazla parmak gördüyseniz:

  • Duygusal, sağlıkla ilgili ya da iş hayatınızı ilgilendiren konularda sizin yararınıza olan bir yola girdiniz veya girmeniz sağlanıyor.

Rüyada ayakta fazla parmak büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakta fazla parmak görmek duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, allah yolunda ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada ayakta altı parmak görmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmak sayısını fazla görmek evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada ayak parmaklarını fazla görmek iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayağında fazla parmak görmek kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, önünü göremez olacağına delalettir.

Rüyada fazla el parmağı görmek zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada fazla ayak parmağı görmek hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, günahların da affolacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments