Rüyada sevdiğinin yüzüne dokunmak

Rüyada sevdiğinin yüzüne dokunmak seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, sarsılacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğinin yüzüne dokunmak gördüyseniz:

  • Bir süredir sizi tatmin etmeyen ilişkiler ya da işler sıkıntı sebebi olabilir.

Rüyada sevdiğin kişinin yüzüne dokunmak işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin yüzüne dokunmak rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine delalet eder.

Rüyada yüze dokunmak attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına işarettir.

Rüyada ölünün yüzüne dokunmak büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Rüyada birinin yüzüne dokunmak kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne dokunmak sağlık konusunda iyi haberler alınacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin yüzüne dokunmak haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne dokunmak yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments