Rüyada bir erkeğin yüzüne dokunmak

Rüyada bir erkeğin yüzüne dokunmak mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğin yüzüne dokunmak gördüyseniz:

  • Açık fikirli olmanızda fayda var.

Rüyada bir erkeğin yüzüne dokunmak ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin yüzüne dokunmak hayal edilen eve kavuşulacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne dokunmak para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yüzüne dokunmak sosyal çevrenin değiştirileceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilinin yüzüne dokunmak kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, önemli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüze dokunmak üzerinde kafa yoracağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada yüzüne dokunmak iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yüzüne dokunmak huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, sonunda mutlu olacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Selsa

rüyamda ayrildigim kocamin yüzünü iki elimin arasina almisim.