Rüyada sevgilisini kör görmek

Rüyada sevgilisini kör görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, sorunların biteceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sevgilisini kör gördüyseniz:

  • Maddi konulardaki fikirleriniz ciddiye alınabilir veya kabul görebilir.

Rüyada kör sevgili görmek ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine delalet eder.

Rüyada sevgilisini kör görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi kör görmek keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kör kuyuya düşmek borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, sevgi ve hürmet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada tek gözünü kör görmek her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, hayır getirecek yollara girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir gözü kör olmak hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına yorulur.

Rüyada kör sinek görmek neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine yorulur.

Rüyada gözü kör bebek görmek elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments