Rüyada sigara aldığını görmek

Rüyada sigara aldığını görmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, işinde dar boğaza gireceğine delalettir.

Rüyada sigara aldığını gördüyseniz:

  • Bazı olayların nasıl gelişmesini istediğiniz konusunda gerçekçi olmalısınız.

Rüyada sigara satın aldığını görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine delalettir.

Rüyada birinden sigara aldığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada sigara aldığını görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada birinin sigara aldığını görmek rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına delalettir.

Rüyada sigara saklamak yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına işarettir.

Rüyada kartonla sigara almak aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, sorunların bir bir çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocasını sigara içerken görmek aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada sigara içmemek helal rızık yiyeceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments