Rüyada birinin sigara aldığını görmek

Rüyada birinin sigara aldığını görmek ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, daha rahat bir hayatı olacağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada birinin sigara aldığını gördüyseniz:

  • Artık önemini veya işlevselliğini yitirmiş bazı düzenlemeler veya anlaşmalar varsa, yerine yenilerini koyma zamanı gelmiş olabilir.

Rüyada birinden sigara aldığını görmek amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, işlerin çok iyiye gideceğine işarettir.

Rüyada birinin sigara aldığını görmek elindekini de bitireceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada sigara aldığını görmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada sigara satın aldığını görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi sigara içerken görmek hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine tabir olunur.

Rüyada ölüden sigara almak büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada sigara içen bir kadın görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına işarettir.

Rüyada tuvalette sigara icmek çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments