Rüyada sıkılmış limon görmek

Rüyada sıkılmış limon görmek istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, güzel bir hayatı olacağına delalettir.

Rüyada sıkılmış limon gördüyseniz:

  • Yurtdışı ilişkilerde sorun yaşatabilir.

Rüyada limon sıkıp suyunu içmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına yorulur.

Rüyada sıkılmış limon görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayağının sıkıştığını görmek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Rüyada el sıkışmamak karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına işaret eder.

Rüyada idrara sıkışmak yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, yenisinin başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine sıkıca sarılmak iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, keder yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabanın içinde sıkışmak onlarla çok iyi vakit geçireceğine, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanıdık biriyle el sıkışmak işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments