Rüyada sırt ovalamak

Rüyada sırt ovalamak mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, bütçesinin genişleyeceğine, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine delalettir.

Rüyada sırt ovalamak gördüyseniz:

  • Duygusal konularda evli ya da beraberliği olan bir kimseyseniz ilişkilerinizde apayrı bir canlılık hissedebilirsiniz.

Rüyada sırtı ovalamak kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına yorulmaktadır.

Rüyada sırtını ovalamak hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin sırtını ovalamak alacaklıların kapısını aşındıracağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırt ovalamak kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göz ovalamak herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, huzuru ve mutluluğu yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada karın ovalamak ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına işarettir.

Rüyada tarhana ovalamak uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, kısmetli bir işe atılmaya alamet etmektedir.

Rüyada sırtı morarmış görmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments