Rüyada göz ovalamak

Rüyada göz ovalamak dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, işlerinizin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göz ovalamak gördüyseniz:

  • Biraz önce olumlu görünen bir durum birkaç saat içinde olumsuz bir hal alabilir.

Rüyada göz ovalamak ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına inanılır.

Rüyada sırtını ovalamak başına uğursuzluklar geleceğine, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin sırtını ovalamak yanlış adımlar atacağına, kendisini kötü durumlara sokmayacağına inanılır.

Rüyada sırt ovalamak mutsuz olacağına, üzüleceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sırtı ovalamak neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına alamet eder.

Rüyada tarhana ovalamak üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karın ovalamak dertlerin yükünden kurtulacağına, bununla yüceleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözünden bir şey çıkarmak kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments