Rüyada sırtında şişlik görmek

Rüyada sırtında şişlik görmek kazancın allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, helal lokma yiyeceğine, güzel bir döneme girileceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, sahip olduklarından ve allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, bir toplulukla beraber hareket edileceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine delalettir.

Rüyada sırtında şişlik gördüyseniz:

  • Evli ya da uzun süreli bir ilişki içinde olan birisiyseniz duygusal hayatınız olumlu bir devreye girmektedir.

Rüyada sırtta şişlik görmek yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine, para yatıracağına ve zarar edeceğine işaret eder.

Rüyada sırtında şişlik görmek çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafasının şiştiğini görmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine alamet eder.

Rüyada başkasının karnını şiş görmek rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada karnı şişmiş görmek rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada dudak şişmesi görmek güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, maddi kriz yaşanacağına inanılır.

Rüyada ayağın şiştiğini görmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine rivayet eder.

Rüyada yüzü şiş görmek uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments