Rüyada şiş el görmek

Rüyada şiş el görmek hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya rivayet etmektedir.

Rüyada şiş el gördüyseniz:

  • Sizinle aynı yönlü düşünmeyen veya sizinle aynı tarafta olmayan kişiler size zarar verebilir.

Rüyada elinin şiştiğini görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına alamet eder.

Rüyada el bileğinin şiştiğini görmek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, büyük başarılara kazanılacağına işarettir.

Rüyada ellerini şişmiş görmek başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ellerini şiş görmek manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, para kazanmaya tabir olunur.

Rüyada ellerinin şiştiğini görmek rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına delalet eder.

Rüyada elinde şişlik görmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine işaret eder.

Rüyada şişmiş el görmek ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, de rahatının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada eli şiş görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, özlem çekilen kişilerden haber alınacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments