Rüyada ellerinin şiştiğini görmek

Rüyada ellerinin şiştiğini görmek çok büyük menfaatler kazanacağına, sağlığının kötüye gideceğine, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, huzurunun kaçacağına, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, kötülüklerden uzak olacağına rivayet eder.

Rüyada ellerinin şiştiğini gördüyseniz:

  • Sizin için çok fazla anlamı olmayan konuları müzakereye açmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Rüyada elin şiştiğini görmek hayırlı insanlar ile tanışılacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine tabir olunur.

Rüyada eli şiş görmek hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine yorulur.

Rüyada şişmiş el görmek bununla kalmayarak iflas edeceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada şiş el görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına alamet eder.

Rüyada elini şişmiş görmek düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ellerinin şiştiğini görmek bolluk ve berekete kavuşacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine delalettir.

Rüyada elinin şiştiğini görmek dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada elinde şişlik görmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments