Rüyada şişmiş el görmek

Rüyada şişmiş el görmek teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmek kapılarının kapanacağına, isabetli adımlar atılacağına, işlerinin sarpa saracağına, çalışmaları ile takdir toplayacağına alamet eder.

Rüyada şişmiş el gördüyseniz:

  • Küçük hatalarınız, farkına varmadan söyleyebileceğiniz bir, iki ufak söz ya da kırıcı davranış sonradan sizin aleyhinize olabilir.

Rüyada şişmiş el görmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına inanılır.

Rüyada şiş el görmek hayırlı haberlere, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada ellerinin şiştiğini görmek keyfin bozulacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada eli şiş görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ellerini şiş görmek kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada elini şişmiş görmek yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada ellerin şiştiğini görmek kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada elleri şiş görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Dogu

Tanımadığım bir kızın elinin sıkışıp şiştiğini görmek