Rüyada şişkin karın görmek

Rüyada şişkin karın görmek çok rahat bir döneme girileceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, maddi gücünün eksileceğine, aylık gelirinin artacağına, iyi şeyler yaşayacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına işaret eder.

Rüyada şişkin karın gördüyseniz:

  • Daha dikkatle dinlemenizde fayda var.

Rüyada şişkin karın görmek geleceğinizin güzel olacağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına rivayet eder.

Rüyada şişkinlik görmek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada şişkin göz görmek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine rivayet eder.

Rüyada yüzde şişkinlik görmek döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada şişkin yüz görmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, aile içinde geçiminin zorlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzünü şişkin görmek işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına delalet eder.

Rüyada karın içinde kaybolmak çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına inanılır.

Rüyada karın ağrımak aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments