Rüyada şişkinlik görmek

Rüyada şişkinlik görmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, birçok kişiye yardım edeceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada şişkinlik gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerle daha rahat iletişim kurabilirsiniz.

Rüyada yüzünü şişkin görmek yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına inanılır.

Rüyada şişkin göz görmek anlaşmazlıkların biteceğine, sürekli bağırıp çağıracağına işaret eder.

Rüyada yüzde şişkinlik görmek başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine delalettir.

Rüyada şişkin yüz görmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şişkinlik görmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine delalettir.

Rüyada şişkin karın görmek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments