Rüyada şişman kadın görmek

Rüyada şişman kadın görmek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, rahat yüzü göreceğine, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, büyük mutluluk duyulacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına delalettir.

Rüyada şişman kadın gördüyseniz:

  • Aile fertlerinizden gelen bazı sevinçleriniz olabilir.

Rüyada şişman kadınla evlenmek kindar olacağına, borçların artacağına alamet eder.

Rüyada şişman bir kadın görmek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına işarettir.

Rüyada şişman kadın ve erkek görmek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada şişmanlamış kadın görmek ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine işarettir.

Rüyada çok şişman kadın görmek işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada şişman kadın görmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada şişman kadını zayıf görmek ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına işarettir.

Rüyada siyah şişman kedi görmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments