Rüyada şişman kadın ve erkek görmek

Rüyada şişman kadın ve erkek görmek geçiminin güçleşeceğine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada şişman kadın ve erkek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan konular dikkat gerektiriyor.

Rüyada şişman kadın ve erkek görmek kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada çok şişman kadın görmek işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, makbul olan mallar edineceğine inanılır.

Rüyada şişman kadını zayıf görmek maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, yardımda bulunacağına işaret eder.

Rüyada şişman bir kadın görmek iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, ruhunun dinleneceğine, gönlünün ferahlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada şişman kadınla evlenmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada şişman kadın görmek sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada şişmanlamış kadın görmek içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şişman bir erkek görmek kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments