Rüyada şişme yatak görmek

Rüyada şişme yatak görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına inanılır.

Rüyada şişme yatak gördüyseniz:

  • Yoksa partneriniz sizi yanlış anlayabilir.

Rüyada şişme yatak görmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına tabir olunur.

Rüyada şişmiş el görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, sorunlarının çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada et şiş görmek başarıları ile tanınacağına, feraha ermeye delalet etmektedir.

Rüyada kızgın şiş görmek gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına inanılır.

Rüyada dişini şiş görmek verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına inanılır.

Rüyada şiş ayak görmek azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, gelirinin daimi olacağına işaret eder.

Rüyada bacağın şişmesini görmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüzün şiştiğini görmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments