Rüyada siyah pardesü giydiğini görmek

Rüyada siyah pardesü giydiğini görmek başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, şansının hep açık olacağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah pardesü giydiğini gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyi şansa bırakmayın.

Rüyada uzun siyah pardesü giymek dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah pardesü giydiğini görmek saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Rüyada siyah pardesü giymek bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Rüyada siyah parmak konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada siyah pardesü görmek kısmetin ve şansın açılacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mor pardesü giymek gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına yorulmaktadır.

Rüyada deri pardesü giymek şifaya kavuşacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına işarettir.

Rüyada pembe pardesü giymek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments