Rüyada siyah parmak

Rüyada siyah parmak dertlerin ve zorlukların da biteceğine, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah parmak gördüyseniz:

  • Belli bir sıçrama yapmadan önce, önünüze bakmalısınız.

Rüyada siyah pardesü görmek üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına delalet eder.

Rüyada siyah parmak hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada siyah pardesü giymek elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine delalettir.

Rüyada uzun siyah pardesü giymek sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada siyah pardesü giydiğini görmek refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, borçların ödeneceğine yorulur.

Rüyada yamuk parmak dualarına karşılık alacağına, allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına alamet etmektedir.

Rüyada ojeli parmak görmek endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının parmağının kesildiğini görmek makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments