Rüyada soğan kokusu duymak

Rüyada soğan kokusu duymak kazancının daha da artacağına, şöhret elde edeceğine, dinen sakıncalı bir iş işlediğine, itibarının ve makamının artacağına, günden güne kazancının artacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına delalet etmektedir.

Rüyada soğan kokusu duymak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan büyümenize veya rahatlamanıza faydası olabilecek fırsatlar söz konusu olabilir veya eski bir tanıdığınızın hayatınız üzerinde önemli bir rolü olabilir.

Rüyada soğan kokusu duymak kısmetinin her zaman açık olacağına, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada soğan kokusu görmek her iki konuda da gönlünden geçenlerin allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, büyük başarılara imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada kabenin kokusunu duymak güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada kına kokusu duymak kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada rutubet kokusu duymak ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada nane kokusu duymak işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, insanların alım gücünün azalacağına işarettir.

Rüyada çiş kokusu duymak insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanık kokusu duymak hayırlı evlat sahibi olacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments