Rüyada çiş kokusu duymak

Rüyada çiş kokusu duymak maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, rüya sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, tatsızlıkların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada çiş kokusu duymak gördüyseniz:

  • Görevlerini ihmal eden kişiler sıkıntı yaratabilirler.

Rüyada çiş kokusu duymak elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sigara kokusu duymak pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cennet kokusunu duymak anne babanın hayır dualarının alınacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine delalettir.

Rüyada süt kokusu duymak işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, güllük gülistanlık olacağına işarettir.

Rüyada çiçek kokusu duymak ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, bolluk ve berekete kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada çam kokusu duymak deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına rivayet eder.

Rüyada kavun kokusu duymak çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebek kokusu duymak bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments