Rüyada su aramak

Rüyada su aramak yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, başındaki şanssızlıktan kurtulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına işaret eder.

Rüyada su aramak gördüyseniz:

  • Yaptığınız işleri en ince ayrıntısına kadar planlamanız gerekiyor.

Rüyada sıcak su aramak uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada temiz su aramak hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, mutluluk ve huzur bulacağına işaret eder.

Rüyada soğuk su aramak çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine alamet eder.

Rüyada su aramak parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada abdest suyu aramak helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada içme suyu aramak dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada abdest almak için su aramak bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına delalet etmektedir.

Rüyada abdest için su aramak eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, kendisini ailesine vereceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments