Rüyada temiz su aramak

Rüyada temiz su aramak işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine tabir olunur.

Rüyada temiz su aramak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kadar sevildiğinize inanmıyorsunuz.

Rüyada temiz su aramak huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına inanılır.

Rüyada temiz tuvalet aramak elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına inanılır.

Rüyada su aramak bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına delalettir.

Rüyada sıcak su aramak bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına işarettir.

Rüyada abdest suyu aramak ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada içme suyu aramak saygınlığını yitireceğine, aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada soğuk su aramak çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada abdest için su aramak böylece kendine güveneceğine, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments