Rüyada su barajı görmek

Rüyada su barajı görmek kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına, arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına delalettir.

Rüyada su barajı gördüyseniz:

  • Eksik ya da yarım kalmış ilişkiler, planlar veya projeler tamamlanabilir.

Rüyada baraj suyu görmek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil baraj suyu görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine delalettir.

Rüyada su dolu baraj görmek evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada su barajı görmek rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine delalettir.

Rüyada baraj gölü görmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına delalettir.

Rüyada taşan baraj görmek kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına delalet etmektedir.

Rüyada baraj yapmak şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada temiz baraj görmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, elinin darlık içinde kalacağına alamet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments