Rüyada su dolu baraj görmek

Rüyada su dolu baraj görmek endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, elindekileri de kaptıracağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulur.

Rüyada su dolu baraj gördüyseniz:

  • Hak ettiğiniz saygı veya takdiri görebilirsiniz.

Rüyada su dolu baraj görmek sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, hayırlı adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada dolu baraj görmek ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına delalet eder.

Rüyada yeşil baraj suyu görmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına işarettir.

Rüyada su barajı görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine delalettir.

Rüyada baraj suyu görmek bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına rivayet eder.

Rüyada baraj gölü görmek sorunların yakında çözüme kavuşacağına, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz baraj görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baraja atlamak düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, mutluluk bulacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments