Rüyada su bulamamak

Rüyada su bulamamak şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, zor günlerin biteceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, çok sevileceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada su bulamamak gördüyseniz:

  • Gökyüzü en gergin zamanlarını yaşıyor.

Rüyada su bulamamak bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, daha iyi şartlarda yaşayacağına delalet eder.

Rüyada abdest almak için su bulamamak bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada yemek bulamamak şansının bahtının açılacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulanik akan dere görmek düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına delalet eder.

Rüyada kıyafetini bulamamak ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, bol kazanç getireceğine tabir olunur.

Rüyada kaka nın eline bulaştığını görmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına rivayet eder.

Rüyada birinin evini bulamamak kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, kazançta zarar edeceğine rivayet eder.

Rüyada yolunu bulamamak sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments