Rüyada su taşkını görmek

Rüyada su taşkını görmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada su taşkını gördüyseniz:

  • Yine de, kendinize manevra alanı yaratmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada su taşkını görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada su taşkınlığı görmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine alamet eder.

Rüyada taşkın sular görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına delalettir.

Rüyada taşkın görmek üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine inanılır.

Rüyada nehir taşkını görmek mutluluğun ve kazancın azalacağına, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına tabir olunur.

Rüyada sel taşkını görmek borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına işaret eder.

Rüyada deniz taşkını görmek rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yağmur taşkını görmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments