Rüyada su taşkınlığı görmek

Rüyada su taşkınlığı görmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, hastalıklarının düzeleceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada su taşkınlığı gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla veya geçmişte tanıştığınız bir kişiyle tekrar bağlantı kurmanız bazı konuların rayına oturmasına yardım edebilir.

Rüyada su taşkını görmek ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine rivayet eder.

Rüyada su taşkınlığı görmek el üstünde tutulacağına, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine delalettir.

Rüyada taşkın sular görmek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına delalet eder.

Rüyada sel taşkını görmek mutluluğun ve kazancın azalacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine tabir olunur.

Rüyada sel taşkın görmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, bahtın açılacağına işaret eder.

Rüyada nehir taşkını görmek borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, düşkün kimselerin elinden tutarak allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada taşkın görmek mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine yorulur.

Rüyada deniz taşkını görmek insanlar tarafından ayıplanacağına, sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments