Rüyada su tesisatı görmek

Rüyada su tesisatı görmek rızkının eksileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, sağlığının bozulmayacağına, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, bereketli bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada su tesisatı gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmakta fayda var.

Rüyada su tesisatı görmek rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, çok hayırlı insan olunacağına rivayet eder.

Rüyada tesisatçı görmek hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, art niyetli kişilere uyacağına delalettir.

Rüyada tesisat borusu görmek sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına işarettir.

Rüyada tesisat yapmak girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada elektrik tesisatı görmek büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada su içinde koşmak yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, çok mutsuz olacağına, hastalanacağına, işini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada suyun üstüne ev yapmak çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada greyfurt suyu içmek işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına alamet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments