Rüyada tesisat yapmak

Rüyada tesisat yapmak dilediği gibi yaşayacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada tesisat yapmak gördüyseniz:

  • Hayatı basite alın.

Rüyada tesisat yapmak başarısının artacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine işaret eder.

Rüyada su tesisatı görmek ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada elektrik tesisatı görmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına tabir olunur.

Rüyada tesisatçı görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tesisat borusu görmek umutsuz olacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına tabir olunur.

Rüyada ev değişikliği yapmak iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada enjektörle iğne yapmak hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına inanılır.

Rüyada yağmurlu havada yolculuk yapmak eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments