Rüyada ayşe fasulye görmek

Rüyada ayşe fasulye görmek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, müşterilerinin çoğalacağına delalettir.

Rüyada ayşe fasulye gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma bilgilerle hareket etmek sorun yaratabilir.

Rüyada ayşe fasulye görmek işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir sürü ay görmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına işarettir.

Rüyada ay tutmak maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, kazalara ve belalara yakın duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada iki yarım ay görmek hastalığın biteceğine, büyük bir ikilemde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayşe ismi duymak günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yerde ay görmek işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde üç tane ay görmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada ayçekirdeği ekmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments