Rüyada suların taştığını görmek

Rüyada suların taştığını görmek hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, işsiz ise işe gireceğine, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına tabir olunur.

Rüyada suların taştığını gördüyseniz:

  • Sizden gereğinden fazla talebi olan kişilerden uzak durmanızda fayda var.

Rüyada taş ve su görmek sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, bunun da rüya sahibine sorun olacağına tabir olunur.

Rüyada su içinde taş görmek kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada deniz suyunun taştığını görmek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına delalet etmektedir.

Rüyada taşlı su görmek malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suya taş atmak özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine inanılır.

Rüyada evde su taşması görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada suyun içinde taş görmek sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine inanılır.

Rüyada taşan su görmek kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments