Rüyada taşlı su görmek

Rüyada taşlı su görmek çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada taşlı su gördüyseniz:

  • Genel olarak dikkatsizlik meylindesiniz.

Rüyada taşlı su içmek trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, fikirlerinin can bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz suyunun taştığını görmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada taşan su görmek eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına alamet eder.

Rüyada yağmur suyunun taştığını görmek kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada taşlı su görmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına delalettir.

Rüyada suyun taştığını görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada suyu taşırmak hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, malını ve parasını kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada kuyudan su taştığını görmek hata ve günah işlemekten uzak duracağına, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments