Rüyada suratını yıkamak

Rüyada suratını yıkamak ticarette öne geçeceğine, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, ekonomik olarak zayıflayacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada suratını yıkamak gördüyseniz:

  • Maddi konularda şanslısınız.

Rüyada suratını yıkamak endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada suratını beyaz görmek sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine inanılır.

Rüyada morarmış surat görmek yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına tabir olunur.

Rüyada kendi suratını görmek yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük surat görmek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suratsız kadın görmek aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına işarettir.

Rüyada suratsız insan görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, yaşadığı hayatın ve allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada asık suratlı olmak büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments